- Učitel: Jan Bedrníček
- Učitel: Eva Dadáková
- Učitel: Lucie Hasoňová
- Učitel: Eva Samková
- Učitel: Jan Šíma
Cílem předmětu je osvojit si základní metody chemické, mikrobiologické a senzorické analýzy, které se používají pro hodnocení kvality produktů rostlinného a živočišného původu.
- Učitel: Jan Bedrníček
- Učitel: Eva Dadáková
- Učitel: Lucie Hasoňová
- Učitel: Eva Samková
- Učitel: Jan Šíma
Cílem předmětu je osvojit si základní metody chemické, mikrobiologické a senzorické analýzy, které se používají pro hodnocení kvality produktů rostlinného a živočišného původu.
- Učitel: Jan Bedrníček
- Učitel: Eva Dadáková
- Učitel: Lucie Hasoňová
- Učitel: Eva Samková
- Učitel: Jan Šíma
Cílem předmětu je osvojit si základní metody chemické, mikrobiologické a senzorické analýzy, které se používají pro hodnocení kvality produktů rostlinného a živočišného původu.
- Učitel: Jan Bedrníček
- Učitel: Eva Dadáková
- Učitel: Lucie Hasoňová
- Učitel: Eva Samková
- Učitel: Jan Šíma
Cílem předmětu je osvojit si základní metody chemické, mikrobiologické a senzorické analýzy, které se používají pro hodnocení kvality produktů rostlinného a živočišného původu.