Cílem předmětu je poskytnout posluchačům ucelené informace o problematice sýrů a jejich výrobě: od kvality výchozí suroviny (mléka a ostatních složek), přes jednotlivé technologické operace využívané při výrobě sýrů až po samotné technologické postupy výroby jednotlivých druhů sýrů.
Cílem předmětu je poskytnout posluchačům ucelené informace o problematice sýrů a jejich výrobě: od kvality výchozí suroviny (mléka a ostatních složek), přes jednotlivé technologické operace využívané při výrobě sýrů až po samotné technologické postupy výroby jednotlivých druhů sýrů.
Cílem předmětu je poskytnout posluchačům ucelené informace o problematice sýrů a jejich výrobě: od kvality výchozí suroviny (mléka a ostatních složek), přes jednotlivé technologické operace využívané při výrobě sýrů až po samotné technologické postupy výroby jednotlivých druhů sýrů.
Cílem předmětu je poskytnout posluchačům ucelené informace o problematice sýrů a jejich výrobě: od kvality výchozí suroviny (mléka a ostatních složek), přes jednotlivé technologické operace využívané při výrobě sýrů až po samotné technologické postupy výroby jednotlivých druhů sýrů.