- Učitel: Jan Bárta
- Učitel: Jaromír Kadlec
- Učitel: Jana Pexová Kalinová
Cílem předmětu je získání znalostí o základních postupech zpracování surovin rostlinného původu, zejména obilnin, olejnin, luštěnin, brambor, cukrovky, zeleniny a ovoce.
- Učitel: Jan Bárta
- Učitel: Jaromír Kadlec
- Učitel: Jana Pexová Kalinová
Cílem předmětu je získání znalostí o základních postupech zpracování surovin rostlinného původu, zejména obilnin, olejnin, luštěnin, brambor, cukrovky, zeleniny a ovoce.
- Učitel: Jan Bárta
- Učitel: Jaromír Kadlec
- Učitel: Jana Pexová Kalinová
Cílem předmětu je získání znalostí o základních postupech zpracování surovin rostlinného původu, zejména obilnin, olejnin, luštěnin, brambor, cukrovky, zeleniny a ovoce.
- Učitel: Jan Bárta
- Učitel: Jaromír Kadlec
- Učitel: Jana Pexová Kalinová
Cílem předmětu je získání znalostí o základních postupech zpracování surovin rostlinného původu, zejména obilnin, olejnin, luštěnin, brambor, cukrovky, zeleniny a ovoce.