Cílem předmětu je seznámit studenty se složením a vlastnostmi základních rostlinných a živočišných produktů včetně faktorů, které tyto vlastnosti ovlivňují v průběhu získávání, ošetřování a skladování. Předmět zahrnuje rovněž informace o významu, spotřebě a produkci jednotlivých rostlinných a živočišných produktů a seznamuje se systémy kontroly jakosti v zemědělské prvovýrobě.
Cílem předmětu je seznámit studenty se složením a vlastnostmi základních rostlinných a živočišných produktů včetně faktorů, které tyto vlastnosti ovlivňují v průběhu získávání, ošetřování a skladování. Předmět zahrnuje rovněž informace o významu, spotřebě a produkci jednotlivých rostlinných a živočišných produktů a seznamuje se systémy kontroly jakosti v zemědělské prvovýrobě.
Cílem předmětu je seznámit studenty se složením a vlastnostmi základních rostlinných a živočišných produktů včetně faktorů, které tyto vlastnosti ovlivňují v průběhu získávání, ošetřování a skladování. Předmět zahrnuje rovněž informace o významu, spotřebě a produkci jednotlivých rostlinných a živočišných produktů a seznamuje se systémy kontroly jakosti v zemědělské prvovýrobě.