Cílem je seznámit studenty s klasifikací potravin v ČR, zemích EU a ve světě a praktickým zbožíznalstvím základních rostlinných i živočišných produktů a potravin (potravinářská legislativa v ČR, v zemích EU; systémy kontroly jakosti potravin a potravinových surovin v potravinářském průmyslu a distribuci - normy ISO, BRC, IFS, HACCP a další).
Cílem je seznámit studenty s klasifikací potravin v ČR, zemích EU a ve světě a praktickým zbožíznalstvím základních rostlinných i živočišných produktů a potravin (potravinářská legislativa v ČR, v zemích EU; systémy kontroly jakosti potravin a potravinových surovin v potravinářském průmyslu a distribuci - normy ISO, BRC, IFS, HACCP a další).
Cílem je seznámit studenty s klasifikací potravin v ČR, zemích EU a ve světě a praktickým zbožíznalstvím základních rostlinných i živočišných produktů a potravin (potravinářská legislativa v ČR, v zemích EU; systémy kontroly jakosti potravin a potravinových surovin v potravinářském průmyslu a distribuci - normy ISO, BRC, IFS, HACCP a další).