Cílem předmětu je seznámit posluchače s chemickými, fyzikálními, mikrobiologickými, technologickými a organoleptickými vlastnostmi jednotlivých živočišných produktů včetně faktorů, které tyto vlastnosti ovlivňují v průběhu získávání, ošetřování a skladování. Předmět zahrnuje rovněž informace o významu, spotřebě a produkci jednotlivých živočišných produktů a seznamuje se systémy kontroly jakosti v zemědělské prvovýrobě.
- Učitel: Eva Baldíková
 - Učitel: Jan Bedrníček
 - Učitel: Eva Petrášková
 - Učitel: Eva Samková
 - Učitel: Pavel Smetana
 
Cílem předmětu je seznámit studenty s chemickými, fyzikálními, mikrobiologickými, technologickými a organoleptickými vlastnostmi jednotlivých živočišných produktů včetně faktorů, které tyto vlastnosti ovlivňují v průběhu získávání, ošetřování a skladování. Předmět zahrnuje rovněž informace o významu, spotřebě a produkci jednotlivých živočišných produktů a seznamuje se systémy kontroly jakosti v zemědělské prvovýrobě.
- Učitel: Jan Bedrníček
 - Učitel: Eva Samková
 - Učitel: Pavel Smetana
 
Cílem předmětu je seznámit studenty s chemickými, fyzikálními, mikrobiologickými, technologickými a organoleptickými vlastnostmi jednotlivých živočišných produktů včetně faktorů, které tyto vlastnosti ovlivňují v průběhu získávání, ošetřování a skladování. Předmět zahrnuje rovněž informace o významu, spotřebě a produkci jednotlivých živočišných produktů a seznamuje se systémy kontroly jakosti v zemědělské prvovýrobě.
- Učitel: Eva Samková
 - Učitel: Pavel Smetana
 
Prazdna anotace
- Učitel: Eva Samková
 - Učitel: Pavel Smetana
 
Prazdna anotace
- Učitel: Eva Samková
 - Učitel: Pavel Smetana