- Učitel: Eva Dadáková
- Učitel: Lucie Hasoňová
- Učitel: František Lorenc
- Učitel: Eva Samková
- Učitel: Pavel Smetana
Cílem je seznámit studenty s možnostmi využití mikroorganismů v technologických procesech majících význam zejména pro zemědělství a potravinářství. Pozornost je věnována jak obecným pravidlům, tak konkrétním příkladům mikrobiálních biotechnologií.
- Učitel: Eva Dadáková
- Učitel: Lucie Hasoňová
- Učitel: Eva Samková
- Učitel: Pavel Smetana
Cílem je seznámit studenty s možnostmi využití mikroorganismů v technologických procesech majících význam zejména pro zemědělství a potravinářství. Pozornost je věnována jak obecným pravidlům, tak konkrétním příkladům mikrobiálních biotechnologií.
- Učitel: Eva Dadáková
- Učitel: Lucie Hasoňová
- Učitel: Eva Samková
- Učitel: Pavel Smetana
Cílem je seznámit studenty s možnostmi využití mikroorganismů v technologických procesech majících význam zejména pro zemědělství a potravinářství. Pozornost je věnována jak obecným pravidlům, tak konkrétním příkladům mikrobiálních biotechnologií.